maanantai 12. joulukuuta 2011

monday happines.

Morjens morjens, kerrankin hyvä maanantai! Menin duuniin bemarilla vaikkei hänessä kilpiä saatika leimaa olekaan mutta vanhentuneet siirtolaput kävivät minulle hyväksi tekösyyksi hakea hänet hallilta ennen töhin menoa. Noh töissä vielä empisin katsastamista ettei se kuitenkaan mene läpi, soitin silti tutulle kysyäkseen missä päin hän on töissä tänään jos vaikka tulisin näyttämään leimalle. Noh lounas tauolla kävin lähi huoltamolla tarkistuttamassa päästöt autosta jota suureksi ylläriksi olivat Pielessä, tosin hc jne pahat päästöt olivat täysin ok mutta liikaa happea mahd. halkeaman takia imusarjassa? Päästyäni töistä soitin kaverille joka lainasi datsuniaan päästö lappua varten a eikun leimalle, tähän mennessä nopein katsastus toimen pide ikinä  5-20min MAX konttorilla ja loppu tulos oli tämä!




Tämän ihanuuden kunniaksi pulttasin saman tien rakkaan nardin pikalukon kera takaisin ah tätä nautintoa, kuinka voi vanha bmw tuntua niin paljon enemmän autolta kuin vm 2001 vw lupo!

Muutakin on tullut tehtyä, Kaverin BBS:ien keskiöt tuli suhittua vihdoin väreihin makasihan nekin jo monta viikkoa töissä pöydällä, loppu tulos parempi kuin päässä suunnittelin, samana iltana kokeiltu fitmentti kaverin boraankin parempi mitä kuvittelin, kesää odotellessa.



Mjoo, miljoona ja sata asiaa taas päässä ja moni jää sanomatta, koitetaan olla sen asian kanssa. nyt pitäis si bemarin toinen taka kaari paikata runnoa ulos ja kitata ja maalata töissä taka kyljet kuntoon niin ois luukki valmis kevättä varten :P!!!  Tässä vielä illan internet poimintoja












Arvatkaa kuka tussailee töissä rengas tekstejä huomenna valkosiksi ;) öitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti